www.proex.cat

Us oferim el nostre ampli catàleg d'especialitats en Carns de tot tipus, carner vermelles amb denominació d'origen. Vedella, Bou, vaca, ovella del país i xai de Nova Zelanda, porc, porc ibèric, garrí, conill.

VEDELLA

  • Filet País
  • Filet Import.
  • Entrecot Pais
  • Entrecot Import.
  • Filet vedella Blanca
  • Entrecot Vedella Blanca
  • Galta Vedella s/os
  • Xurrasco Vedella
  • Callos Extra Moreno tallats
  • Morro Vedella cuit tallats
  • Hamburguesa 100 % 125 g.
  • Hamburguesa 100 % 200 g.

BOU/VACA

  • Filet Pais
  • Filet Import.
  • Entrecot Pais
  • Entrecot Import.
  • Cua de Bou sencera
  • Cua de Bou tallada
  • Carpaccio Bou Extra

XAI PAIS Y N.ZELANDA

  • Carré (pal/mitjana) pais cong.
  • Cuixa Pais cong.
  • Cuixa Pais cong. Tallada
  • Espatlla s/g NZ cong.
  • Espatlla 3 talls cong.
  • Espatlla Extra NZ cong.
  • Espatlla Pais cong.
  • French Rack cong.
  • Xai petit cong. 4/4-5
  • Lechazo espatlla petita

CABRIT

  • 8 Espatlles 8 Cuixes cong.
  • Costella/mitjana tallada cong.
  • Costella/mitjana neta cong.
  • Cuixa 480 g.
  • Espatlla 400 g.

PORC

  • Galta de porc s/os cong.
  • Galta de porc farcida bolets
  • Llom de canya cong.
  • Llom de canya fresc.
  • Llom tallat
  • Llom tallat fi cong,.
  • Cap de Llom
  • Costella Extra tall petit
  • Costella Tira llarga cong.
  • Llom en llibrets arrebossar
  • Mantellina (crepineta) cong.
  • Peus de porc Extra tallats cong.
  • Secreto Pais cong.

PORC IBERIC

  • Filet cong.
  • Cinta de Llom cong.
  • Galta s/os
  • Presa de Llom cong.
  • Secreto Extra cong.
  • Secreto Pap cong.

PORCELL

  • Porcell blanc extra Segovia cong. 3,2/4,2
  • Porcell blanc extra Segovia cong. +5,4
  • Porcell extra Segovia cong. 4,2/5,3

CONILL

  • Conill gros cong.
  • Conill gros fresc
  • Conill indv. Fresc
  • Conill tendre tallat 1/5 cong.
  • Conill cuixa cong.
  • Conill espatlla fresca
  • Conill Rable cong.
     

Aviso Cookies!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Estoy de acuerdo Mas Info.