Us oferim el nostre ampli catàleg d'especialitats d'anxoves, caviar i fumats.
ANXOVA
- Anchova del Cantàbric Nº O amb oli 80 u.
- Anchova del Nort amb oli 100 u.
- Seitó en oli 100 u.
- Seitó en vinagre fresc 100 u.
CAVIAR
- Truita
- Salmó
- Arengada
- Mujjol
- Lumpus Negre i Vermell
- Esturío Iraní
- Esturió Pais
FUMATS
- Salmó Fumat senser
- Salmó Fumat Nor. Pretallat
- Salmó Fumat Nor. Sobre 100 g.
- Salmó Fumat pretallat 700 g.
- Salmó Fumat retalls cong. 1x250
- Salmó Marinat 90 g.
- Salmó Natura a daus 1x250
- Bacallà Fumat pretallat
- Bacallà Fumat sencer
- Bacallà Fumat 100 g.
- Bacallà Fumat amb oli 500 g.
- Bacallà Semi-conserva sobre 100 g.
- Bacallà Semi-conserva retallat
- Truita Fumada sobre 100 g.
- Anguila Fumada peça
- Anguila Fumada sobre 100 g.
- Surtit de Fumats 150 g.
- Peix Espassa Fumat sobre 100 g.
- Sal Gris Guerandais