www.proex.cat

Us oferim el nostre ampli catàleg d'especialitats d'anxoves, caviar i fumats.

ANXOVA

  • Anchova del Cantàbric Nº O amb oli 80 u.
  • Anchova del Nort amb oli 100 u.
  • Seitó en oli 100 u.
  • Seitó en vinagre fresc 100 u.

CAVIAR

  • Truita
  • Salmó
  • Arengada
  • Mujjol
  • Lumpus Negre i Vermell
  • Esturío Iraní
  • Esturió Pais

FUMATS

  • Salmó Fumat senser
  • Salmó Fumat Nor. Pretallat
  • Salmó Fumat Nor. Sobre 100 g.
  • Salmó Fumat pretallat 700 g.
  • Salmó Fumat retalls cong. 1x250
  • Salmó Marinat 90 g.
  • Salmó Natura a daus 1x250
  • Bacallà Fumat pretallat
  • Bacallà Fumat sencer
  • Bacallà Fumat 100 g.
  • Bacallà Fumat amb oli 500 g.
  • Bacallà Semi-conserva sobre 100 g.
  • Bacallà Semi-conserva retallat
  • Truita Fumada sobre 100 g.
  • Anguila Fumada peça
  • Anguila Fumada sobre 100 g.
  • Surtit de Fumats 150 g.
  • Peix Espassa Fumat sobre 100 g.
  • Sal Gris Guerandais
     

Aviso Cookies!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Estoy de acuerdo Mas Info.